Hoppa till sidans innehåll

Vill ni vara med?


Vi i Bågskytteklubben Fjädern är stolta över att bo och verka i Karlskoga. Vi har exponerat Alfred Nobels Karlskoga på tävlingströjorna under flera år och därmed placerat Karlskoga på kartan då klubbens skyttar har tävlat framgångsrikt både nationellt och internationellt.  

Att bli en av Karlskoga kommuns ambassadörer inspirerade vår ordförande som ställde frågan: 

"Hur kan vi bidra till Karlskogas positiva utveckling och tillväxt?".

När vi någon månad senare fick förfrågan från Svenska Bågskytteförbundet om att arrangera Svenskt Mästerskap för juniorer inomhus under 2008, var svaret ganska enkelt

Vi antog utmaningen!

Trots att klubben arrangerat åtta mästerskap, Distrikts- och Svealandsmästerskap, under de senaste åren kommer ett Svenskt Mästerskap att bli en stor utmaning. Att arrangera ett junior-mästerskap är också speciellt och vår förhoppning är att vi får drygt 300 startande skyttar. Detta innebär att med ledare och anhöriga så kommer Stråhallen att fyllas med uppemot 700-800 personer under två dagar, 5 - 6 april , då badminton- och tennisbanor blir bågskyttearena. Vi hoppas även att många intresserade från trakten tar tillfället i akt och besöker tävlingen.

Mästerskapet kommer att börja med två kvalificeringsomgångar under lördagen den 5 april för att sedan avgöras med finalmatcher man mot man under söndagen. Vi ska kora mästare i sju juniorklasser och i sex klasser för de yngre juniorerna. De yngsta som tävlar i Upp till tretton under lördagen ingår inte i mästerskapet men får chansen att förbereda sig för kommande SM.

Karlskoga kommun stöder vårt initiativ!

För att ett Svenskt Mästerskap i Karlskoga ska bli ett minnesvärt arrangemang för deltagarna är naturligtvis att de lyckas med att uppnå sina mål under inomhussäsongens höjdpunkt.

Om vi tillsammans kan skapa en fin inramning till tävlingen kommer det att ytterligare höja statusen på det Svenska Mästerskap som arrangerades i Karlskoga 2008.

Vill ni medverka till ett lyckat arrangemang?

Vår målsättning är att varje tavelställ ska ha en egen tavelvärd i form av ett lokalt företag som med sin skylt vill exponera företaget. Vi tror att traktens näringsliv vill visa att de liksom kommunen stöder lokala initiativ till att visa upp vår stad. Om vi inte syns så finns vi inte!

Vi sätter vårt rykte och klubbens ekonomi på spel! 

Vi har under arbetets gång konstaterat att vi inte själva har de resurser som krävs för att nå målet. Vi riskerar klubbens verksamhet, fortsatta utveckling och våra skyttars satsning mot eliten. 

Därför söker vi nu sponsorer som kan avvara 1500 kr och som motprestation får en plats på bågskyttearenan under mästerskapet. Skyltens storlek är ca 1200 x 600 mm . Vill ni ha fler platser eller har större skyltar, roll-ups eller banderoller så kan vi ta upp en diskussion. Saknar ni skyltar finns det flera lokala företag som kan hjälpa till med design och tillverkning.

Vill ni stödja klubben utan att ha en reklamskylt på plats så tar vi tacksamt emot även detta.

Kontakta Rolf Larsson!     
Telefon: 070-516 83 52          
e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 23 JAN 2008 22:54 Skribent: Marianne Karlsson
BK Fjädern
c/o Rolf Larsson
Grytbacken 3
691 35 Karlskoga
Telefon: 070-5168352
This is a mailto link

Vad bra det går!

 

JSM i Karlskoga

Postadress:
BK Fjädern - Bågskytte
Rolf Larsson, Grytbacken 3
69135 Karlskoga

Kontakt:
Tel: 0705168352
E-post: This is a mailto link